۲۸ لغایت ۳۱ تیرماه ۱۳۹۷ نمایشگاه بین المللی صنعت سنگ و معدن تهران در حالی برگزار شد که چون سالهای گذشته صنایع سنگ سی سنگان در این نمایشگاه نیز غرفه داشت.
بیش از ۲۱۵ شرکت داخلی و خارجی از جمهوری اسلامی ایران و کشور های مختلف جهان در این نمایشگاه مشارکت داشتند که از این تعداد ۱۶۰ شرکت داخلی و ۵۵ شرکت دیگر از کشورهای آلمان، ایتالیا، چین، ترکیه و اسپانیا حضور داشتند.
دهمین نمایشگاه بین المللی سنگ، معدن و ماشینآلات وابسته در فضایی بالغ بر ۲۵ هزار متر مربع در سالن های ۶-۷-۸-۹-۲۷ و فضای باز نمایشگاهی و در چهار بخش اصلی اکتشاف، استخراج، فرآوری و صادرات برگزار می شود و در آن کارخانجات سنگبری، معادن سنگ ، سازندگان ماشین آلات معدن و حفاری و فرآوری سنگ، تولید کنندگان ابزارآلات فرآوری معدن و صادرکنندگان و وارد کنندگان با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
سنگ و فعالیت بر روی آن در ایران سابقه ۴هزار ساله دارد و کشور ما دارای ذخایر عظیم انواع سنگ مختلف تزئینی است به نحوی که در حال حاضر ایران چهارمین ذخایر بزرگ معدنهای سنگ جهان را در اختیار دارد.
در سال ۱۳۶۸ فقط ۳۳۰ معدن در کشور وجود داشت اما امروز در کشور هزار و ۸۰۰ معدن با ۶۰۰۰ کارخانه سنگبری وجود دارد اما با این همه ، سهم ما از صادرات سنگهای تزئینی ناچیز است.
صادرات سنگ خام و سنگ فرآوری کشورمان حدود ۲۰۰ میلیون دلار است که سنگ خام بیشترین حجم صادراتی را دارد و متاسفانه سنگ فرآوری شده، نقش بسیار کمرنگی در صادرات دارد. البته برنامهریزی شده است که در یک برنامه ۵ ساله این رقم به ۲ میلیارد دلار افزایش یابد.
غرفه صنایع سنگ سی سنگان با طراحی و دکوراسیون بسیار زیبا که در دل خود سنگهای اسلب صادراتی را به نمایش گذاشته بود ، با رنگ آمیزی و نورپردازی دلفریب، زینت بخش سالن ۷ نمایشگاه بین المللی سنگ تهران بود که در ذیل تصاویر منتخب از غرفه صنایع سنگ سی سنگان را ملاحضه فرمائید. عکسهای بیشتر با کیفیت بالاتر را در صفحه ” نمایشگاه های تهران “ملاحضه فرمائید.

حضور سی سنگان در نمایشگاه بین المللی سنگ اصفهان

غرفه مدیریت صنایع سنگ سی سنگان در نمایشگاه بین المللی صنعت سنگ و معدن تهران تیر۹۷
شرکت در این نمایشگاه و کسب تندیس نمایشگاه در کنار سایر بزرگان سنگ ، افتخاری بزرگ برای این مجموعه بود.
مدیریت صنایع سنگ سی سنگان